Fotografie

Professionele fotografie

Voor een professionele uitstraling zijn kwalitatieve foto’s onmisbaar. De eerste indruk blijft altijd heel goed hangen. Ik kan je hiermee helpen door middel van portretfotografie, een bedrijfsreportage of fotografie van evenementen. Naast dat ik op locatie bij je langs kan komen, is het ook mogelijk in mijn studio een shoot te houden.

Mijn diensten

Portretfotografie

Of een portret nu heel stijlvol, creatief of zakelijk moet uitstralen. Samen halen wij het beste uit jouw voor het perfecte beeld.

Bedrijfsreportage

Met een bedrijfsreportage laat u zien wat uw bedrijf voor werkzaamheden uitvoert en op welke manier.

Evenement

Staat er een evenement gepland? Laat dit dan professioneel vastleggen voor uw social media kanalen en website.

Overige info

  • De fotoshoot wordt bevestigd doormiddel van het accepteren van de offerte. Hierbij staat de gewenste datum ook vast. U kunt de afspraak 24 uur van te voren annuleren, na dit tijdsbestek wordt 50% van de offerte in rekening gebracht wanneer deze wordt afgezegd.

  • Voor gemaakte kilometers word €0.36 p/km reis-/brandstofkosten berekend. Het tarief van de shoot is excl. parkeer en/of entreekosten.

  • De foto’s mogen worden gebruikt eventueel voor social media / website / portfolio van JurjoesMedia, als je daar bezwaar tegen hebt kun je dit vooraf aan de shoot aangeven en dan wordt daar rekening mee gehouden.

  • Boek je een fotoshoot dan ben je bekend met de Privacyverklaring.

Heb je interesse

en wil je een vrijblijvend gesprek?

Laat je gegevens en even een bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!