Videografie

Professionele video's

Een professionele video is meer dan alleen een mooi beeld. Het is een verhaal die je wil overbrengen aan de kijker. Of het nu gaat om een bedrijfsvideo, commercial of een reportage. Samen gaan wij kijken welk verhaal over jou of over jouw bedrijf/stichting zo bijzonder en uniek maakt.

Mijn projecten

Nick Bennink

Als websitebouwer weet Nick als geen ander dat een eerste indruk achterlaten makend of brekend is. Zo vroeg Nick aan mij of ik hem wilde voorzien van een video die hem kort introduceert. Informatief met een persoonlijke aanpak.

Toskerij

Tandarts aan huis zijn verhalen waar gauw achteraan komt; dat is van vroeger. Maar niet voor de Toskerij! De Toskerij komt op afspraak langs met alle voorzieningen die je in een tandartspraktijk ook hebt, maar dan mobiel. Om deze prachtige ontwikkeling te delen vroeg men of ik hier een passende reclamevideo voor wilde maken. 

BAM Noord Nederland

De BAM weet als geen ander hoe belangrijk het is om bij te blijven met de ontwikkelingen van nieuwe technologie. Met de komst van 3D scannen is het renoveren van installatietechniek in gebouwen nu nog secuurder en heeft de klant geen last van weken aan verbouwing. Om hier beeld en uitleg van te geven aan de klant volgde ik dit proces voor de BAM.

Overige info

  • Video projecten worden bevestigd doormiddel van het accepteren van de offerte. Hierbij staat de gewenste datum ook vast. U kunt de afspraak 24 uur van te voren annuleren, na dit tijdsbestek wordt 50% van de offerte in rekening gebracht.

  • Voor gemaakte kilometers word €0.36 p/km reis-/brandstofkosten berekend. Het tarief van de shoot is excl. parkeer en/of entreekosten.

  • De foto’s mogen worden gebruikt eventueel voor social media / website / portfolio van JurjoesMedia, als je daar bezwaar tegen hebt kun je dit vooraf aan de shoot aangeven en dan wordt daar rekening mee gehouden.

  • Boek je een fotoshoot dan ben je bekend met de Privacyverklaring.

Heb je interesse

en wil je een vrijblijvend gesprek?

Laat je gegevens en even een bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!