Videografie

Professionele video's

Een professionele video is meer dan alleen een mooi beeld. Het is een verhaal die je wil overbrengen aan de kijker. Of het nu gaat om een bedrijfsvideo, commercial of een reportage. Samen gaan wij kijken welk verhaal over jou of over jouw bedrijf/stichting zo bijzonder en uniek maakt.

Mijn projecten

Nick Bennink

Als websitebouwer weet Nick als geen ander dat een eerste indruk achterlaten makend of brekend is. Zo vroeg Nick aan mij of ik hem wilde voorzien van een video die hem kort introduceert. Informatief met een persoonlijke aanpak.

Toskerij

Tandarts aan huis zijn verhalen waar gauw achteraan komt; dat is van vroeger. Maar niet voor de Toskerij! De Toskerij komt op afspraak langs met alle voorzieningen die je in een tandartspraktijk ook hebt, maar dan mobiel. Om deze prachtige ontwikkeling te delen vroeg men of ik hier een passende reclamevideo voor wilde maken. 

BAM Noord Nederland

Voor Bam Noord Nederland was het belangrijk een video te maken die benadrukt treffend hoe het succes van een bouwbedrijf rust op de inzet van de medewerkers. Het is een prachtige viering van de menselijke factor als essentiële bouwsteen voor het bedrijfsleven in het noorden.

Overige info

  • Video projecten worden bevestigd doormiddel van het accepteren van de offerte. Hierbij staat de gewenste datum ook vast. U kunt de afspraak 24 uur van te voren annuleren, na dit tijdsbestek wordt 50% van de offerte in rekening gebracht.

  • Voor gemaakte kilometers word €0.36 p/km reis-/brandstofkosten berekend. Het tarief van de shoot is excl. parkeer en/of entreekosten.

  • De video’s mogen worden gebruikt eventueel voor social media / website / portfolio van JurjoesMedia, als je daar bezwaar tegen hebt kun je dit vooraf aangeven en dan wordt daar rekening mee gehouden.

  • Bij akkoord van de opdracht, ben je bekend met de Privacyverklaring.

Heb je interesse

en wil je een vrijblijvend gesprek?

Laat je gegevens en even een bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!