Portfolio

Foto’s voor Groenlinks

Het is februari 2022, de gemeenlijke verkiezingen zijn om de hoek. Ook in Leeuwarden zal het erom spannen. Bij mij was de vraag gekomen of ik voor de content wilde zorgen in foto en video voor de lokale partij van GroenLinks. Iets waar ik zeker geen nee op kon zeggen, voor een politieke partij iets kunnen betekenen. In de aanloop naar de verkiezingen toe heb ik de portretten en tussentijdse evenementen gefotografeerd. Samen met Arnold Nouta (ingeschakelde mede videograaf) zijn wij aan de slag gegaan om de speerpunten over te brengen aan het publiek in meerdere video’s.

Als eindstand heeft Groenlinks Leeuwarden een grote winst behaald, met Femke Molenaar (lijsttrekker) die veruit de meeste stemmen binnen de gemeente heeft weten te behalen als persoon alleen al.